Back to the top

Cookie & Privacy Policy

Naša politika o kolačićima objašnjava što su kolačići, kako mi koristimo kolačiće, kakav izbor imate u vezi kolačića i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Ovo je Politika o kolačićima koja se odnosi na American Barbershop Zagreb, dostupno na http://barbershopzagreb.com

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu Vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, te pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Kakve kolačiće koristimo i zašto?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju. Mi ih koristimo da omogućimo pristup sadržaju.

Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Pored ovih standardnih kolačića koristimo i Google Analytics kolačiće koji prate Vaše ponašanje na stranici. Ovi kolačići pohranjuju informacije o načinima na koje posjetitelji koriste internetske stranice, uključujući broj prikazanih stranica, odakle posjetitelji dolaze i broj posjeta, a sve kako bismo pojednostavili korištenje naših stranica te osigurali najbolji doživljaj za Vas. Više informacija o njima možete naći na www.google.com/analytics/learn/privacy

Napominjemo – web kolačiće moguće je obrisati korištenjem postavki vašeg pretraživača, a upute kako ih ukloniti možete pronaći korištenjem funkcije ‘Pomoć’ u vašem pretraživaču ili na stranicama proizvođača pretraživača.

Više informacija

Dodatne informacije o tome što su web kolačići, čemu služe te kako ih ukloniti iz najčešćih preglednika možete pronaći na vezi “What are Cookies”

Za sve ostale informacije obratite nam se na:

  • Email: info(at)barbershopzagreb.com

This is the Cookie Policy for American Barbershop Zagreb, accessible from http://barbershopzagreb.com/

What Are Cookies

As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or ‘break’ certain elements of the sites functionality.

For more general information on cookies, please read “What Are Cookies”.

How We Use Cookies

We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for disabling cookies without completely disabling the functionality and features they add to this site. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

Disabling Cookies

You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings on your browser (see your browser Help for how to do this). Be aware that disabling cookies will affect the functionality of this and many other websites that you visit. Disabling cookies will usually result in also disabling certain functionality and features of the this site. Therefore it is recommended that you do not disable cookies.

The Cookies We Set

  • Site preferences cookies – In order to provide you with a great experience on this site we provide the functionality to set your preferences for how this site runs when you use it. In order to remember your preferences we need to set cookies so that this information can be called whenever you interact with a page is affected by your preferences.

Third Party Cookies

In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

  • This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.
  • From time to time we test new features and make subtle changes to the way that the site is delivered. When we are still testing new features these cookies may be used to ensure that you receive a consistent experience whilst on the site whilst ensuring we understand which optimisations our users appreciate the most.
  • We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including: facebook, instagram, google and youtube, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

More Information

Hopefully that has clarified things for you and as was previously mentioned if there is something that you aren’t sure whether you need or not it’s usually safer to leave cookies enabled in case it does interact with one of the features you use on our site.

However if you are still looking for more information then you can contact us through one of our preferred contact methods:

  • Email: info(at)barbershopzagreb.com

Politika privatnosti

Politikom privatnosti štitimo privatnost svojih klijenata i iskazujmo brigu za njihove osobne podatke tragom Opće EU Uredbe o zaštiti osobnih podatka 2016/679/EZ (Uredba) i Zakona o provođenju Opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka NN 42/2018. Politikom privatnosti obvezujemo se obrade osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

Osobni podaci:

Prema Uredbi, osobni podaci su – svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik”), a pojedinac ili ispitanik kako ga zove Uredba, čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno.

Obrada:

Prema Uredbi, obrada znači – svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Prikupljanje podataka:

Prikupljamo isključivo osobne podatke koje klijent/kupac/partner upisuje samostalno. Podaci se prikupljaju kroz dostupne web forme, ili kontakt sa zaposlenicima (e-mailom, telefonom ili osobno).

Stvaranjem kontakta mogu se prikupiti sljedeći podaci (ime, prezime, adresa e-pošte, mjesto).

Informacije prikupljene tijekom kontakta koriste se na sljedeće načine:

  • Ime, prezime, adresa e-pošte koristimo za identifikaciju korisnika
  • Ime, prezime, adresa e-pošte, telefonski broj, poštanski broj, mjesto, adresa, a po Vašoj želji i ime i prezime, adresa i telefonski broj za alternativnu adresu dostave koristimo za eventualnu dostavu proizvoda i usluga, uključujući dostavu usluga i proizvoda na navedenu adresu

Zbog boljeg korisničkog iskustva i kvalitetnije podrške svi prikupljeni podaci bit će pohranjeni godinu dana od Vašeg posljednjeg poslovnog odnosa sa našom tvrtkom. Istekom tog roka Vaši će korisnički podaci biti obrisani. Osim zakonski neophodnih.

Provodimo adekvatne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ali ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije tijekom prijenosa na ili s Internet stranice te ne možemo biti odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. Uvijek dajemo sve od sebe da bismo zaštitili vaše osobne podatke i nakon što ih primimo strogim postupcima i sigurnosnim značajkama trudimo se spriječiti neovlašteni pristup podacima. Kako prijenos podataka putem interneta nije sasvim siguran, ne možemo garantirati sigurnost podataka poslanih na našu stranicu. Svaki prijenos kao takav izvršavate na vlastitu odgovornost.

Molimo primite na znanje da niti jedan website nije 100% siguran, mi težimo u potpunosti zaštititi vaše podatke, ali ne možemo garantirati potpunu sigurnost. Pored toga, niti jedno računalo nije 100% sigurno od hakiranja ili neželjenog preuzimanja te preporučujemo da koristite sve dostupne mjere za osiguranje vlastitog računala i pretraživača.

Prava ispitanika:

Ispitanici imaju pravo na informaciju, ispravak osobnih podataka, njihovo brisanje te povlačenje privole.

Informacija, ispravak, brisanje – kako bi ste ostvarili svoje pravo na informaciju, ispravak netočnih podataka ili njihovo brisanje, molimo javite se na e-mail: info(at)barbershopzagreb.com. Vaš zahtjev bit će riješen u najkraćem mogućem roku.

Copyright notice

The original authorship appearing on a website barbershopzagreb.com is protected by copyright. This includes writings, artwork, photographs, and other forms of authorship uploaded on the website. This website and its content are copyright of Halon Creative © American Barbershop Zagreb. 2020. All rights reserved. Any redistribution or reproduction of part or all of the contents in any form is prohibited other than the following:

– you may print or download to a local hard disk extracts for your personal and non-commercial use only

– you may copy the content to individual third parties for their personal use, but only if you acknowledge the website as the source of the material.

You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content. Nor may you transmit it or store it in any other website or other form of electronic retrieval system.

American Barbershop Zagreb

Working Hours

WORKING HOURS

MONDAY CLOSED
TUESDAY CLOSED
WEDNESDAY 12:00-19:00
THURSDAY 12:00-19:00
FRIDAY 12:00-19:00
SATURDAY 12:00-17:00
SUNDAY CLOSED

No appointments! Walk-ins only!

Contact

Kačićeva ul. 10
10000, Zagreb

Copyright © 2022  American Barbershop Zagreb. All Rights Reserved.